Audrina Rosie Crystal Admin|Karanlık Kız|Su|V.Sınıf Çaylak|Şarkıcı&Oyuncu
Mesaj Sayısı : 216 Points : 37871 Kayıt tarihi : 05/03/10 Yaş : 29 Nerden : Tulsa/Gece Evi İş/Hobiler : Rpg. Lakap : Aud, Rose, Crysty, sen ne dersen.. ^^
Kişi sayfası Güç Seviyesi: (100/100)
| Konu: Geri Dönüyoruz! Salı Nis. 26, 2011 7:04 pm | |
| Yaz bitti, okullar kapandı, Rpg siteleri düşüşe geçti. Üye sayısı azaldı ve kimse online değildi. Ama yaz yaklaştı ve sitelerin aktifliğinin artacağını düşünüyorum. Tabii ki houseofnight-tr ailesi olarak biz de geri dönüyoruz.! (: Şu anda diğer adminlerin haberi yok -bu arada size ulaşmam uzun zaman alacaktı bebekler, üzgünüm ^^- fakat en azından ben geri döndüm ve yeni üyelerin işlemlerini gerçekleştireceğim. Sınavlarımız bitsin, yepyeni temalarla karşınızda olacağız -tabii hitskin düzelirse. Yapılan yenilikler bir başlık altında açıklanacaktır. Bu arada birkaç şeyi de buradan belirtmek isterim; -Kurgumuzu henüz hazırlamadık. Bu yüzden kitap karakterlerini henüz kullanamazsınız. (İsim değiştirmek için istekler bölümüne başvurabilirsiniz.) -RPG 'nizi puanlatmadan önce herhangibir yere başvuru yapmayınız. Tüm üyelerimize anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum. İyi Rp'ler! (:
Not: Başlığı açık bırakıyorum, herhangi bir sorusu olan buradan sorabilir. | |
|