Aurelie Diana Cullen Admin|Karanlık Kızlar Lideri|Ruh| III.Sınıf Çaylak|Şarkıcı&Dansçı
Mesaj Sayısı : 208 Points : 338 Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 31 Nerden : Gece Evi ~ İş/Hobiler : Müzik ~ Dans Lakap : Diana ~
Kişi sayfası Güç Seviyesi: (100/100)
| Konu: Cennetimden Bakarken Salı Haz. 22, 2010 5:34 am | |
| Vizyon Tarihi:26 Şubat 2010 Orijinal Adı: The Lovely Bones Yapım:2009, ABD, İngiltere, YeniZelanda Tür:Dram, Fantastik, Gerilim, Korku Yönetmen:Peter Jackson Senaryo:Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens Senaryo (Kitap):Alice Sebold Yapımcı:Steven Spielberg, Peter Jackson, Fran Walsh, Aimée Peyronnet, Carolynne Cunningham Görüntü Yönetmeni:Andrew Lesnie Müzik:Brian Eno Dağıtım:UIP Filmcilik Süre:2 saat 19 dk
Oyuncular:
Rachel Weisz (Abigail Salmon), Mark Wahlberg (Jack Salmon), Susan Sarandon (Büyükanne Lynn), Stanley Tucci (George Harvey), Saoirse Ronan (Susie Salmon), Michael Imperioli (Len Fenerman), Thomas McCarthy (Caden), Amanda Michalka (Clarissa), Nikki SooHoo (Holly), Reece Ritchie (Ray) Filmin Konusu:
14 yaşında bir cinayete kurban giden Susan Salmon’la ilk tanıştığımızda artık o cennettedir. Bu yeni evinden yaşayan dünyasına bakarken, onun masum ve canlı sesinden umut dolu bir öyküyü dinleriz. Ölümünden sonra Susan aşağıda onsuz sürüp giden yaşamı, okul arkadaşlarının kendisinin kayboluşuyla ilgili yorumlarını, ailesinin umutlarını yitirmemeye çalışarak sevgili kızlarının canlı bulunması umuduna sarılmasını izlerken, bir taraftan da sapık katilinin cinayetten kalan izleri ve ipuçlarını yok etmeye çalışmasını takip eder. Cennetteki yaşama alışmaya çalışan ve burada birbirinden ilginç karakterlerle karşılaşan Susan yaşayanların dünyasına ait anılarını unutamaz. Küçük kız giderek iki dünya arasında kalmaya başlar | |
|
Audrina Rosie Crystal Admin|Karanlık Kız|Su|V.Sınıf Çaylak|Şarkıcı&Oyuncu
Mesaj Sayısı : 216 Points : 37871 Kayıt tarihi : 05/03/10 Yaş : 29 Nerden : Tulsa/Gece Evi İş/Hobiler : Rpg. Lakap : Aud, Rose, Crysty, sen ne dersen.. ^^
| Konu: Geri: Cennetimden Bakarken Perş. Haz. 24, 2010 3:27 pm | |
| Merak ettim. Güzel birşeye benziyor.... | |
|
Aurelie Diana Cullen Admin|Karanlık Kızlar Lideri|Ruh| III.Sınıf Çaylak|Şarkıcı&Dansçı
Mesaj Sayısı : 208 Points : 338 Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 31 Nerden : Gece Evi ~ İş/Hobiler : Müzik ~ Dans Lakap : Diana ~
| Konu: Geri: Cennetimden Bakarken Perş. Haz. 24, 2010 5:24 pm | |
| Evet ben izledim Ve benim hoşuma gitti Kurgusu garip (: | |
|
Natalia Aphrodite Tesher Admin|Karanlık Kız|Ateş|V.Sınıf Çaylak|Şarkıcı&Oyuncu
Mesaj Sayısı : 36 Points : 44 Kayıt tarihi : 10/06/10 Yaş : 25 Nerden : Cehennemin dibinden =D İş/Hobiler : Rp yazmak,tenis oynamak =) Lakap : ßisu,ßilsu
| Konu: Geri: Cennetimden Bakarken Cuma Haz. 25, 2010 6:43 pm | |
| Çok hoşuma gitmişti bu film ilk izlediğimde. Çok kafa karıştırıcı gelmişti xD Ama 2.kez izlediğimde herşey netleşti =D | |
|
| Konu: Geri: Cennetimden Bakarken Cuma Haz. 25, 2010 7:11 pm | |
| ^^ İlk izlemeye başladıpımda benimde karışmıştı ama zamanla anladım | |
|