Audrina Rosie Crystal Admin|Karanlık Kız|Su|V.Sınıf Çaylak|Şarkıcı&Oyuncu
Mesaj Sayısı : 216 Points : 37871 Kayıt tarihi : 05/03/10 Yaş : 29 Nerden : Tulsa/Gece Evi İş/Hobiler : Rpg. Lakap : Aud, Rose, Crysty, sen ne dersen.. ^^
Kişi sayfası Güç Seviyesi: (100/100)
| Konu: The Twilight Saga~Eclipse Perş. Haz. 24, 2010 3:55 am | |
| Konunun ilk mesajı :Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Romantik Yönetmen: David Slade Senaryo: Melissa Rosenberg Senaryo (Kitap): Stephenie Meyer Yapımcı: Karen Rosenfelt, Greg Mooradian, Wyck Godfrey, Mark Morgan Görüntü Yönetmeni: Javier Aguirresarobe Müzik: Howard Shore Dağıtım: Tiglon Filmin Websitesi: THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE - OFFICIAL MOVIE SITE Gösterim Tarihi: 02 Temmuz 2010 (Türkiye) Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Bryce Dallas Howard, Ashley Greene, Billy Burke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Dakota Fanning.. Konusu: Seattle bir dizi esrarengiz cinayet tarafından harap edildiğinden ve kötü niyetli bir vampir öc almak için onu araştırmaya devam ettiğinden Bella kendini tehlikeyle çevrili bulur. Hepsinin ortasında aşık olduğu Edward ve Jacob'ın arkadaşlığı arasında seçim yapmakla yüzyüze kalmıştır ki bu karar vampir ve kurtadam arasındaki eskimeyen mücadeleyi tutuşturmak için olasıdır. Mezuniyeti hızla yaklaşırken Bella birden fazla karara sahiptir: Yaşam ya da Ölüm. Fakat hangisi? Evet, bu seriyi hepimiz biliyoruz. Açıkçası bu filmden New Moon'dan olduğumdan daha fazla umutluyum. Balıkesir'de bilet satışları 2 Hafta önce başladı. Dün de Çarşamba gününe akşam seansna biletleri aldım. (: Ve ben biletleri aldığımda o saatte kimse rezervasyon yaptırmamıştı!-Buna şaşırdığımı söyleyemem, ilk gün tüm gündüz seansları dolu olunca akşam seansına kimse kalmıyor^^- Her neyse merakla bekliyorum. Umarım beklediğimin değerini alırım. (ki ne dediğimi ben de anlamadım :S) İzleyecek olanlara -ve bana- iyi seyirler! | |
|